Кој е Тера Т. Трајков?

На компанијата Тера Т. Трајков основана во 1992 година, нашата главна гранка е трговијата на користени располагање техника (Кој се користи ѓубре конзерви).

имаме многу деловни контакти со неколку компании во управувањето со отпадот индустрија во Германија и соседните земји на ЕУ, како и клиенти во Источна Европа. Од основањето на компанијата, ние се стремиме да ги исполнат нашите клиенти и добавувачи да се сретнат во целосна сатисфакција.

На компанијата Тера Т. Трајков е прогресивен компанија со цел на потребите на нашите клиенти и да ги задоволи барањата на пазарот брзо и лесно.

Фер цени, со добар квалитет, флексибилност и професионални услуги и основа на нашата компанија филозофија.