Kush është Terra T. Trajkov?

Kompania TERRA T. Trajkov themeluar në vitin 1992, dega jonë kryesore është tregtia e teknikë dispozicion të përdorura. (Kanaçe Used mbeturinave)

Ne kemi kontakte shumë me disa kompani të biznesit në industrinë e menaxhimit të mbeturinave në Gjermani dhe në vendet fqinje të BE, si dhe konsumatorët në Evropën Lindore. Që prej themelimit të kompanisë, ne përpiqemi që të takohen klientët tanë dhe furnizuesit për të përmbushur në kënaqësi të plotë.

Kompania TERRA T. Trajkov është një kompani largpamëse me qëllim të nevojave të klientëve tanë dhe për të përmbushur kërkesat e tregut të shpejt dhe me lehtësi.
Çmimet e Panairit, cilësi të mirë, fleksibilitet dhe shërbimet profesionale të formojnë themelin e kompanisë sonë filozofisë