Бараме користени отпадоци за отпадоци!

За нашите клиенти секогаш сме во потрага по користи за отпадоци во следните големини:

  • 60 ЛД. Пластика
  • 80 ЛД. Пластика
  • 120 ЛД. Пластика
  • 140 ЛД. Пластика
  • 240 ЛД. Пластика
  • 660 ЛД. Пластика
  • 770 ЛД. Пластични & Галванизирана
  • 1100 ЛД. Пластични & Галванизирана

Транспорт подготовка (отстранување и магацинот за сортирање), може да се направи од нас или некој од нашите услуги.

Дали сега или во блиска термин кој се користи за отпадоци кои стојат за продажба?

За една порака би сакале, јавете ни се или пратете ни e-mail / факс, ние ќе ве контактираме наскоро.