Ne jemi duke kërkuar për kazanët e mbeturinave të përdorura!

Për klientët tanë, ne jemi gjithmonë në kërkim të kazanëve të përdorura në madhësitë e mëposhtme:

  • 60 ltr. Plastik
  • 80 ltr. Plastik
  • 120 ltr. Plastik
  • 140 ltr. Plastik
  • 240 ltr. Plastik
  • 660 ltr. Plastik
  • 770 ltr. Plastike dhe galvanizuar
  • 1100 ltr. Plastike dhe galvanizuar

Përgatitja e transportit (heqjen & rafte sorting,) mund të bëhet nga ne ose një nga shërbimet tona.

A keni tani apo në të ardhmen e afërt përdorur koshat që të qëndrojë për shitje?

Rreth një mesazh që ne do të donim, na telefononi ose na dërgoni një e-mail / fax, ne do t’ju kontaktojmë së shpejti.