Mirë se vini në Terra T. Trajkov

Tregtari juaj për kazanët e mbeturinave të përdorura

Riciklohen mbeturinat me çmim të drejtë.

Ju dëshironi të shisni kontejnerët tuaj të vjetër?

Ne jemi vazhdimisht në kërkim të kontejnerëve të përdorur të mbeturinave të mëdha.

Na kontaktoni.

Mos hezitoni dhe na kontaktoni me telefon në +49 7123 13 92 ose përdorni formularin tonë të kontaktit.